KEVÄTKAUDEN TUNNIT 7.1.2019 – 31.5.2019. Viikolla 8 ei tunteja (koulujen hiihtoloma)

HUOM! Pakkasrajat: estetunneilla -14°C ja koulutunneilla -18°C. Kaikki opetustunnit ovat 60 minuutin mittaisia.

Maanantaisin
klo 16.00-21.00

Tiistaisin
klo 17.00-21.00

Keskiviikkoisin
klo 16.00-21.00

Perjantaisin
klo 17.00-20.00

PONIKERHOT 2019

Ponikerhoilmoitukset julkaistaan tallin facebook sivuilla joka kevättä ja syksyä varten, kuten myös päiväleirit

Tiedustelut ja tuntien varaukset sähköpostilla: stallgobbacka@luukku.com

Suosittelemme SRL:n seurajäsenyyttä (Punametsän Ratsastajat (PunRa), sillä asiakkaita ei ole vakuutettu tallin puolesta. Vakituisesti ratsastavilla on oltava vakuutus.

Tunti-info / kevät 2019

Kevätkausi ratsastetaan 7.1. – 31.5.2019

Tuntijaot löytyvät tallin info-taululta sekä  facebookin gobbacka tuntilaiset -ryhmästä. Mikäli et siellä vielä ole niin kannattaa liittyä! Tähän ryhmään laitetaan mahdolliset vapaat paikat, joihin voi tulla ratsastamaan rästejä (jo tiedossa olevat poisjäännit voi ratsastaa etukäteen). Kevätkauden rästit tulee kuitenkin ratsastaa 10.6.2019 mennessä.

Tulethan ajoissa ennen tuntia paikalle, jotta ehdit varustaa hevosesi.

Iltatuntien (klo 15-21) peruutukset tulee muistaa ilmoittaa saman päivän aamu klo 10.00 mennessä! Tällöin saa rästiä tunnin jälkikäteen. Mikäli perut klo 10.00 jälkeen, on tunti käytetty kerta. Aamutuntien (klo 7-15) peruutukset edellisiltaan klo 20.00 mennessä. Mahdollisiin valmennuksiin pätee sama peruutussääntö.

Kevätkauden kausikorttilaiset laskutetaan kahdessa erässä kevään aikana.

Hevoset varustetaan niiden omissa karsinoissa. Pave on hevosista ainoa, jonka voi laittaa tarvittaessa kiinni varustamista varten. Ja Tarzan taas innokas karkailija karsinasta jos ratsastaja antaa siihen mahdollisuuden, sen kanssa pitää olla siis nopea.

Kaikilla hevosilla on  sisäloimi ilmojen kylmennyttyä! Muistattehan laittaa sen päälle tuntien jälkeenkin, mikäli hevonen ei ole erittäin hikinen (tällöin kuivatusloimi ja tästä kertominen tallinväelle).
Ulkotalleissa suljetaan ovet ja luukut ratsastuksen ajaksi ilmojen ollessa kylmät! Tallin ovet pidetään myös ehdottomasti kiinni pakkasella.

Pakkasrajana -18 normitunneille, estetunneille -14.
Mahdollisen pakkasen takia tuntien peruuntuessa niitä ei laskuteta eikä rästitä. Puoliylläpitovuokraajien osalta kuitenkin toivottavaa että tuntien peruuntuessa tulisitte kuitenkin liikuttamaan hevosia tällöin, ja te rästitte tunnit normaalisti.

Hiihtolomaviikolla 8 EI OLE TUNTEJA.

Yksityistunnit sovitaan erikseen Arlan kanssa!

Kevätkauden aikana tallilla järjestetään omia “tallikisoja”, joihin voi ilmoittautua kuka vaan meillä vakituisesti ratsastava sekä myös tallin ulkopuoliset ratsukot.

Vuoden aikana meillä on omia kisoja noin 12-18, osa näistä on harjoituskisoja, osa 1-tason kisoja.
Ilmoittautuminen näihin toimii helpoiten kun laitat nimesi tallin seinällä olevaan ilmoittautumislistaan, kisakutsun alapuolella.
Muistattehan lukea aina kisakutsun huolella läpi, ja laittaa tarpeeksi monta hevostoivetta.
Tallin omat kisat kuuluvat tallin ranking sarjaan. Eniten pisteitä keränneet ratsastajat palkitaan vuoden lopulla hyvin palkinnoin! Vuoden lopussa ratsastetaan myös tallin omat mestaruuskisat joihin kaikki ratsastajamme ovat erittäin tervetulleita.

Gobbacka kuuluu PunRaan (Punametsän ratsastajiin). Olethan jo liittynyt seuraan? Vakioratsastajien edellytetään kuuluvan johonkin srl:n ratsastusseuraan! Lisätietoja PunRaan liittymisen osalta antaa Mia Lydman.

PunRan järjestämiä kisoja meillä tulee olemaan noin 6-10 tänä vuonna, ne ratsastetaan 1-2 tasolla! Niihin etusijalla osallistumaan ovat pypit, tämän jälkeen muut ratsastajat mikäli hevosia vain on vapaana.

 

Leirit

Päivä- sekä yöleirejä järjestetään koululaisten lomien aikaan kysynnän mukaan!

 

Vuokraus ja kilpaileminen

Hevosia vuokrataan motivoituneille nuorille ratsastajille, joilla on intoa myös kilpailla. Tallin hevosilla kilpailemiseen vaaditaan Punametsän Ratsastajat Ry:n jäsenyys.

Viikonlopun vuokraajat: Viikonloppuisin vuokraus onnistuu vain, mikäli hevoset eivät ole kilpailuissa. Jos olet alle 18 vuotias tai kokematon ratsastaja, tulee mukanasi olla huoltaja valvomassa ratsastustasi silloin kuin ratsastat itsenäisesti. Säännöllisesti ratsastavat puoliylläpitäjät (Pyp) ja täysi-ikäiset saavat ratsastaa ilman varsinaista valvontaa.

Sovithan tarkan ratsastusajan etukäteen Arlan kanssa!