top of page

Tuntipäivät
Maanantai 16:00-21:00
Tiistai 16:00-21:15 (7:00/8:00-9:00 aamuryhmät 1.10 alkaen)
Keskiviikko 16:00-21:00
Perjantai 15:30-21:00 Ponitunnit klo 15:30-17:00

Tiistaisin ja torstaisin tarjolla on aamutunteja kysynnän mukaan.

 

Opettajina toimii syyskaudella 2023 Arla Panttila, Jenny Autio, Cinna Procope ja Tiina Tarkkala. Poni- ja junnutuntien pitäjinä tarvittaessa toimivat Pauliina Siiskonen ja Piia Viitanen.

 

Hevosjaot löytyvät tallin info-taululta sekä facebookissa Gobbacka tuntilaiset -ryhmästä tuntipäivänä kello 15 mennessä. Suosittelemme kaikkia tuntilaisia liittymään ryhmään. Mahdolliset vapaat tuntipaikat, ilmoitetaan facebook ryhmässä. Näille paikoille voi tulla ratsastamaan rästejä tai ratsastamaan etukäteen tiedossa olevan poisjäännin.

Pakkasrajana -18 normitunneille, estetunneille -14.

Ponikerhoilmoitukset julkaistaan tallin facebook sivuilla joka kevättä ja syksyä varten, kuten myös päiväleirit

Suosittelemme SRL:n seurajäsenyyttä (Punametsän Ratsastajat (PunRa), sillä asiakkaita ei ole vakuutettu tallin puolesta. Vakituisesti ratsastavilla on oltava vakuutus.

Hevosia vuokrataan motivoituneille nuorille ratsastajille, joilla on intoa myös kilpailla. Tallin hevosilla kilpailemiseen vaaditaan Punametsän Ratsastajat Ry:n jäsenyys.

Viikonloppuisin vuokraus onnistuu vain, mikäli hevoset eivät ole kilpailuissa. Jos olet alle 18 vuotias tai kokematon ratsastaja, tulee mukanasi olla huoltaja valvomassa ratsastustasi silloin kuin ratsastat itsenäisesti. Säännöllisesti ratsastavat puoliylläpitäjät (Pyp) ja täysi-ikäiset saavat ratsastaa ilman varsinaista valvontaa.

bottom of page